ILCE-7RM5 Fotoaparat polnega formata

(0 ocen)

α7R V 61 MP 35-milimetrski CMOS-senzor Exmor R™ polnega formata in izboljšana obdelava slike, Povsem prenovljena kakovost slike in hitrost. Zaradi visoke ločljivosti in občutljivosti so izboljšane ostrina objekta, pristnost in podrobnosti..... Celoten opis

  • 4399,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Ugodnost ob nakupuOb nakupu tega izdelka prejmete ugodnost: Vračilo kupnine v višini 400€
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

Fotoaparat velikega formata α7R z visoko ločljivostjo α7R V

Fotoaparat α7R V s 35-milimetrskim objektivom polnega formata in 61,0 milijona slikovnih pik

Sonyjev novi fotoaparat Alpha 7R se ponaša z novo generacijo tehnologij samodejnega ostrenja, ki uporabljajo napredno procesno enoto z umetno inteligenco.


Novi fotoaparat Alpha 7R V nudi ločljivost 61.0 milijonov točk pri fotografiranju, snemanje v ločljivosti 8K  ter najučinkovitejšo 8-stopenjsko  stabilizacijo slike, kar je bila kdaj koli na voljo v fotoaparatih Alpha. Tem izjemnim lastnostim se pridružujejo še novi zaslon, ki ga je mogoče premikati po 4 oseh, hitro prenašanje podatkov, visoka raven upravljanja ter popolna integracija v potek profesionalnega dela. Najnovejši Sonyjev fotoaparat je tako idealen za profesionalce, ki potrebujejo vrhunsko orodje za upodabljanje v visoki ločljivosti.

Izboljšano samodejno ostrenje z novo razvito procesno enoto z umetno inteligenco
Alpha 7R V se ponaša z novo generacijo samodejnega ostrenja z naprednim prepoznavanjem subjektov, kar omogoča nova procesna enota z umetno inteligenco, ki vključuje tudi globoko učenje. Vrhunsko delovanje umetne inteligence temelji na podrobnih podatkih o položaju ljudi, kar izjemno izboljša natančnost prepoznavanja subjektov ter omogoča izrabo celotnega potenciala ločljivosti. Alpha 7R V omogoča tudi neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 10 slik na sekundo s sledenjem pri samodejnem ostrenju in samodejni osvetlitvi. Dodatno je prepoznavanje subjektov z umetno inteligenco razširjeno na številne nove tipe subjektov, vključno z vozili in insekti .

Poleg napredne tehnologije umetne inteligence se lahko Alpha 7R V pohvali z izboljšavami številnih priljubljenih funkcij iz drugih fotoaparatov Sony Alpha, ki so zdaj prvič na voljo tudi v seriji 7R:

  • brezkompromisno sledenje v realnem času;
  • hitrejše in natančnejše delovanje širšega območja ter visoka gostota točk sistema samodejnega ostrenja;
  • tiho fotografiranje brez tresljajev  s hitrostjo do 7 slik na sekundo;
  • možnost do 583 zaporednih posnetkov v stisnjenem zapisu RAW pri visoki hitrosti.

Alpha 7R V se dodatno ponaša tudi s funkcijami ostrenja, ki podpirajo visoko ločljivost, vključno z ves čas razpoložljivim neposrednim ročnim ostrenjem  (ang. direct manual focus – DMF), ter z zajemom več fotografij z različno izostritvijo (ang. focus bracketing), kar je med fotografi zelo zaželena funkcija, ki omogoča večjo ustvarjalnost z združevanjem različno izostrenih posnetkov.

Zasnovan za profesionalce in z mislijo na trajnost
Sony z več ukrepi zmanjšuje okoljski odtis tega izdelka na vseh stopnjah njegove življenjske dobe – od razvoja izdelka do njegove izdelave, pakiranja in dobave kupcem – s čimer želi podjetje prispevati k najučinkovitejši rabi energije in virov. Za izdelavo nekaterih delov ohišja fotoaparata je tako uporabljena reciklirana plastika, vključno z recikliranim plastičnim materialom SORPLAS™ , ki so ga razvili Sonyjevi inženirji. Poleg tega proizvodnja izdelka poteka v obratu, ki uporablja obnovljive vire energije. Sony si prizadeva za uporabo embalažnih materialov brez plastike , ki zagotavljajo zanesljivo zaščito pred tresljaji in udarci, medtem ko so za izdelavo vrečk uporabljene nepletene tkanine rastlinskega izvora . Vse to pomaga zmanjšati vpliv izdelka na okolje.

Več informacij o izdelku

Priporočljive spominske kartice

Sistemski načrt dodatne opreme

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!