Manfrotto befree GT Carbon stojalo z glavo

(0 ocen)

Manfrotto befree GT Carbon stojalo + glava. Befree GT carbon α je namenjen profesionalnim fotografom, ki potrebujejo vrhunske zmogljivosti v najlažjem formatu.... Celoten opis

  • 399,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

Manfrotto befree GT Carbon stojalo + glava

Stojalo izdelano iz karbona

Plošča je zasnovana tako, da ustreza ohišjem fotoaparatov Sony α7 in Sony α9*, kar zagotavlja popoln oprijem tudi pri najbolj nagnjenih posnetkih fotoaparata. Sprednji rob plošče fizično blokira kamero in preprečuje kakršno koli igro tako pri nagibu kot pri rotacijskih gibih, pri čemer je fotoaparat vedno prilepljen na ploščo glave. Rezultat je impresivna stabilnost fotoaparata, ki ostrino slike dvigne na najvišjo raven. Plošča je tudi popolnoma združljiva z najbolj razširjenimi standardnimi nastavki za glavo na svetu: Manfrotto RC2 in slogom Arca-swiss. S to aluminijasto ploščo, pritrjeno na kamero, lahko vse glave Manfrotto in skoraj vse glave stojala na trgu s priključki v slogu Arca nastavite hitro in brez napora, brez razstavljanja komponent.

Befree GT carbon α je namenjen profesionalnim fotografom, ki potrebujejo vrhunske zmogljivosti v najlažjem formatu. To je najbolj strokovno napredna rešitev v široki paleti Manfrottovih potovalnih stojal. To je popolna kombinacija prenosljivosti – le 43 cm/16,93 palca v zloženem stanju – in impresivne stabilnosti, ki zagotavlja brezhibno in enostavno delovanje tudi pri obremenitvi opreme 10 kg/22,03 lbs. Njegova ergonomska oblika omogoča upravljanje Manfrotto Befree GT Befree GT carbon α udobno, hitro in varno, kar omogoča tudi najzahtevnejšim fotografom, da hitro in enostavno nastavijo svojo opremo, zato se osredotočajo na lovljenje popolnega posnetka. Pajek je razvit za zagotavljanje največje stabilnosti na vseh vrstah terena, vključno z najbolj neravnimi, pri čemer je fotoaparat vedno popolnoma miren in pripravljen na zajemanje najostrejših slik. Pajek na tem inovativnem modelu ima tudi Easy Link, tako kot Manfrottov profesionalni stativ 190 in 055, ki fotografom omogoča, da povečajo svojo ustvarjalnost z dodajanjem dodatkov, ki naredijo njihove slike edinstvene in nepozabne. Če želite, lahko z dodajanjem luči ali odsevnikov posnamete neverjetne posnetke na prostem, ki so bili prej dosegljivi le s stojali s težkimi dodatki.

Odlikuje ga nova ključavnica M-lock, ki jo je razvil Manfrotto, da zadovolji vsakogar, ki išče hitro, preprosto in kompaktno rešitev. Poleg tega M-Lock nima štrlečih delov, njegov mehanizem pa se popolnoma zapre okoli glave, kar omogoča, da Befree GT carbon α brez težav zdrsne in izstopi iz žepa za shranjevanje.

Njegov ergonomski izbirnik kota nog je zasnovan tako, da ga desničarji in levoruki fotografijo nemoteno uporabljajo, kar vsem omogoča intuitivno spreminjanje perspektive fotografiranja in iskanje prave nastavitve stativa, ne da bi pri tem izgubili osredotočenost na želeni posnetek.

Befree GT carbon α lahko preprosto nastavite na tri neodvisne položaje kota nog, kar zagotavlja popolno vsestranskost fotografiranja za vse ustvarjalne ideje, ki se lahko pojavijo na prostem.

Ta stativ je opremljen z napredno Manfrottovo 496 aluminijasto središčno kroglično glavo (MH496-BH), prenosno, a zmogljivo in intuitivno glavo, ki omogoča gladko in natančno premikanje fotoaparata. Ta napredna kroglična glava združuje praktičnost z visoko zmogljivostjo in ima tri neodvisne kontrole, ki ji dajejo vsestranskost za vsako okolje. Glavni ergonomski gumb upravlja ključavnico krogle, vgrajen gumb za upravljanje trenja prilagaja napetost kroglice, tako da je teža opreme vedno popolnoma uravnotežena in posnetki posneti brez napora; neodvisen panoramski gumb ohranja ravno obzorje in premika kamero vodoravno, kar omogoča osupljive pokrajinske posnetke. Uokvirjanje 496 je lažje in odpira neomejene možnosti, tako da lahko sledite kateremu koli kotu, ki si ga zamislite.

Na glavi je edinstvena plošča, zaradi katere je popolnoma združljiva z najbolj razširjenimi standardnimi nastavki za glavo na svetu: Manfrotto RC2 in slogom Arca-swiss. S to aluminijasto ploščo, pritrjeno na kamero, lahko vse glave Manfrotto in skoraj vse glave stojala na trgu s priključki v slogu Arca-swiss nastavite hitro in brez napora, brez potrebe po razstavljanju sestavnih delov.

Befree GT carbon α je najboljši profesionalni potovalni stativ za vse fotografe, ki želijo največjo zmogljivost tako s svojega stativa kot predvsem iz fotoaparatov α podjetja Sony. Ta trden, a lahek potovalni stativ je optimalna kombinacija trdnosti, prenosljivosti, enostavne nastavitve in upravljanja. Zasnovan je tako, da omogoča fotografom, da izrazijo svojo individualnost in s fotoaparatom dosežejo najbolj drzne in izjemne posnetke, pri čemer so prepričani, da jih podpira profesionalna rešitev, ki jih nikoli ne bo pustila na cedilu.

Safety Payload UNI/PdR 105:2021: 12 kg

Več informacij o izdelku 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!